Причината за зголемената продажба на овој вид на инокс е широкиот спектар на области каде се применува, каде префинетиот вкус и естетиката се спојуваат. Одлично се вклопува во хотели ( рецепции), лифтови, спа центри, барови, дискотеки, трговски центри, медицински приватни ординации и за секој кој сака својот дом да го уреди по највисоки архитектски стандарди.

Изберете го вашиот модел на дизајниран инокс единствено во просториите на "Никел Инокс Груп.”