Намалување на должината на линија 1 и линија 2

Нашето намалување на должина на линија се состои од опрема според дадените параметри:

-Изработено во Турција, произведено во 2009та и 2014

- Сечење и израмнување на дебелина

-Од 0,40 до 3,00mm, нерѓосувачки челик

-Работна ширина 1500mm

-Капацитет на одвиткување до 25 мтони

-Ламинирање и хартија достапни

Намалување на должината на линија 3

Нашето намалување на должина на линија се состои од опрема според дадените параметри:

-Изработено во Турција, произведено во 2014

- Сечење и израмнување на дебелина

-Од 2,00 до 10,00mm, нерѓосувачки челик

-Работна ширина 2100mm

-Капацитет на одвиткување до 25 мтони

-Работна брзина до 100 m/min.

-Ламинирање и хартија достапни

paslanmazrulo